„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.6 °C
apmācies

Spītējot vējam, Daugavpilī sākās motociklu vasara

3.maijā Daugavpils motociklisti ierūcināja motociklu vasaru, lai gan drīzāk pūta ziemīgs vējš. Daugavpils motoklubs „Road’s Knights” neierasti sezonas atklāšanas pasākumu rīkoja Daugavpils cietoksnī. Tur laukumā pie Valsts policijas ēkas sabrauca vairāk kā 200 baikeri no Daugavpils, Krāslavas, Līvānu, Jēkabpils un citiem motoklubiem.

Pasākumā iesaistījās arī Daugavpils motoklubs „Urban Bullets” , kas ir izveidots 2012. Gadā un šobrīd apvieno 10 motociklistus, pastāstīja kluba prezidents Vadims Belouss. „Sākotnēji moto sezonas pasākumos piedalījāmies individuāli, tad sadraudzējāmies un divos gados apvienojāmies klubā. Esam reģistrējušies motoklubu asociācijā. Tā kā mēs braucam ar ātrajiem motocikliem un galvenokārt esam pilsētas motociklisti, tad kluba nosaukumā iekļāvām vārdus „lodes” un „pilsēta”. Pamazām veidojam savas tradīcijas, rituālus,” teica Vadims, atgādinādams, ka braukšana ar motociklu ir aizraujošs hobijs. Viņš pats vispirms braucis ar mopēdu, tad pārsēdās uz motocikla, un tagad, paņemdams līdzi arī sievu, brauc ar sporta moci.

Visu rakstu lasiet 7.maija numurā.