„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.3 °C
apmācies

LATVIJAS RADIO no 1. jūnija maina frekvences Latgalē

No šīs svētdienas, 1.jūnija, Latvijas Radio paplašina apraides tīklu Latgalē un maina raidītāju frekvences kanāliem Latvijas Radio 1, Latvijas Radio 4 – Doma laukums un Latvijas Radio 5 – Pieci.lv. Frekvenču maiņa ir saistīta ar tehniskiem uzlabojumiem, lai palielinātu Latvijas Radio pieejamību klausītājiem Latvijas austrumu pierobežā un paplašinātu raidītāja signāla uztveramības zonu Rēzeknes, Daugavpils un Dagdas pilsētās un to tuvākā un tālākā apkaimē.

Izmaiņas no 1.jūnija attieksies uz trim Latvijas Radio kanāliem:

  • Latvijas Radio 1 Rēzeknē un tās apkārtnē raidīs FM 107,5 MHz frekvencē;
  • Krievu valodā raidošais Latvijas Radio 4 – Doma laukums turpmāk būs klausāms Daugavpilī – FM 88,7 MHz, Dagdā – FM 99,1 MHz un Rēzeknē – FM 104,2 MHz;
  • Savukārt jauniešu veidotais Latvijas Radio 5 – Pieci.lv Daugavpilī un tās apkaimē mainīs raidīšanas frekvenci uz FM 104,0 MHz.

Jāatzīmē, ka Latvijas Radio apraide pārējā Valsts teritorijā nemainās un klausītāji Latvijas Radio veidotās programmas arī turpmāk varēs klausīties jau ierastajos FM viļņos.

Aicinām sekot līdzi aktuālai informācijai Latvijas Radio mājaslapā latvijasradio.lv. Latvijas Radio jaunumiem iespējams sekot līdzi arī sociālo tīklu kontos twitter.com/LatvijasRadio, facebook.com/LatvijasRadio un  draugiem.lv/latvijasradio.