„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.8 °C
apmācies

Informācija par bērnu reģistrēšanu uz vietām Daugavpils pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēs

Līdz š.g. 27.06. grupas, kurās ir brīvas vietas, tiks nokomplektētas ar bērniem no 1.pakāpes reģistra (ja bērnam un vismaz vienam no vecākiem deklarētā dzīvesvieta ir Daugavpils pilsēta, un bērns nav uzņemts nevienā pirmsskolas izglītības iestādē).

No š.g. 30.06. līdz 04.08. Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes 18.kabinetā (pie kancelejas pārzines) vecāki varēs aizpildīt pieteikuma veidlapas, kā arī viņiem tiks nozīmēts precīzs pieteikuma kopijas saņemšanas laiks. Ja gadījumā norādītājā laikā neviens no vecākiem nevar ierasties pēc pieteikuma kopijas, tad pēc š.g. 11.augusta var sazināties ar pirmsskolas vecuma bērnu uzskaites reģistratoru pa tālr. 65424602 un sarunāt citu ierašanās laiku. Vecāki, kuri vēlas atteikties no vietas pirmsskolas izglītības iestādē, arī varēs to izdarīt 18.kabinetā, uzrakstot iesniegumu.

Š.g. 5.augustā visi pieteikumi tiks ievadīti VIISā.

Pēc 05.08. tiks precizētas brīvās vietas un turpināsies grupu komplektācija no 1.pakāpes reģistra (ja bērnam un vismaz vienam no vecākiem deklarētā dzīvesvieta ir Daugavpils pilsēta, un bērns nav uzņemts nevienā pirmsskolas izglītības iestādē), 2.pakāpes reģistra (ja bērnam un vismaz vienam no vecākiem deklarētā dzīvesvieta ir Daugavpils pilsēta un bērns jau ir uzņemts kādā pirmsskolas izglītības iestādē, bet vecāki vēlas mainīt pirmsskolas izglītības iestādi), 3.pakāpes reģistra (ja bērna un vecāku deklarētā dzīvesvieta nav Daugavpils pilsēta, un bērns nav uzņemts nevienā pirmsskolas izglītības iestādē), 4.pakāpes reģistra (ja bērna un vecāku deklarētā dzīvesvieta nav Daugavpils pilsēta, un bērns jau ir uzņemts kādā pirmsskolas iestādē, bet vecāki vēlas mainīt pirmsskolas izglītības iestādi).

No š.g. 5.augusta līdz 7.augustam vecāku pieņemšanas laiks:

            No š.g. 8. augusta vecāku pieņemšanas laiks:

Pirmdiena                                                      13.00 – 18.00

Otrdiena                                                        8.00 – 12.00

Trešdiena                                                       13.00 – 17.00

Ceturtdiena                                                    8.00   – 12.00

Piektdiena                                                      13.00 – 16.00