„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.5 °C
apmācies

Daugavpilī atklāja lauku labumu vakara tirgu

18.jūnijā Daugavpilī, Kandavas ielā autostāvvietā starp lielveikala „Maxima” stāvlaukumu un „Ditton tirgu” pirmoreiz notika vakara tirgus, kurā savu produkciju pārdod tikai Daugavpils un Ilūkstes novada lauksaimnieki. Tirgū nav poļu, lietuviešu vai citu valstu labumu -- šo frāzi lauksaimniekiem bija jāatkārto simts un vienu reizi. Cilvēkiem patiešām bija grūti noticēt, ka Daugavpilī beidzot ir konkrēta vieta, kur var iegādāties Sventē, Taborē, Bebrenē, Skrudalienā, Laucesā, Naujenē un citos pagastos audzētus kartupeļus, zemenes, tomātus, gurķus, pat tādus gardus dārzeņus kā brokoļi un ledussalāti. Pircēji bija vienisprātis, ka tiem, kuri strādā līdz plkst.17.00, 18.00 un ilgāk, vakara tirgus ir ļoti ērts.

Vakara tirgū atkal varēs iepirkties jau 20. jūnijā no plkst.16.00 līdz 22.00, un turpmāk tirgus darbosies katru trešdienu un piektdienu, atgādināja tā koordinators Jāzeps Krukovskis.

Visu rakstu lasiet 20.jūnija numurā.