„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+0.4 °C
nedaudz mākoņains

Palīdzēsim Linai!

20. jūnijā autoavārijā pie veikala ,,Depo" Daugavpilī  smagi cietusi 17 gadus vecā Lina Jakimoviča. Brīdī, kad Lina no stāvvietā novietotās automašīnas bagāžas nodalījuma izņēma somu, viņai no mugurpuses uztriecās cita automašīna.Autovadītāja asinīs bija 2.48 promiles. Lina tika saspiesta starp abiem automobiļiem un guva ļoti smagas traumas – vaļējus kāju lūzumus un asinsvadu bojājumus. 21.jūnijā Lina ar helikopteru tika nogādāta Rīgā, taču diemžēl kāju saglabāt neizdevās, to nācās amputēt.

Lina jau vairākus gadus veltīja savu dzīvi futbolam, gūstot panākumus. Lina ir garā stiprs cilvēks, sportiste, kas pieradusi cīnīties ar grūtībām, bet tagad viņai būs jāpārdzīvo sarežģīts adaptācijas periods, un tam būs vajadzīga mūsu palīdzība un atbalsts. Ārstēšanai un rehabilitācijai nepieciešami līdzekļi. Protēze, kas maksimāli atbilst cilvēka kājai un tās funkcijām, maksā vismaz 50 000 eiro. Mēs vēlamies lūgt palīdzību, lai pēc iespējas vairāk cilvēku uzzinātu par notikušo nelaimi un nepaliktu vienaldzīgi.

A/S Swedbank ir atvērts ziedojumu konts, saņēmējs – Linas māte Ludmila Ivanova. Viņas rekvizīti: LV52HABA0551038577436 , personas kods 300967-10223. Mūsu spēkos nav mainīt notikušo, bet mēs varam palīdzēt Linai atgriezties pilnvērtīgā dzīvē!

Linas draugi, radi, komandas biedri, skolas biedri un visi nevienaldzīgie