„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.6 °C
nedaudz mākoņains

Daugavpils skolas – reitinga līderes

 

Daugavpils domē sumināja skolas, kas saņēmušas „Mazās pūces” un atzinības rakstus par veiksmīgu dalību skolu olimpiādēs, skolu zinātniskajās konferencēs un veiksmīgu darbu ar talantīgiem bērniem.

Ata Kronvalda fonds jau daudzus gadus veido Latvijas labāko skolu reitingu. Lielo skolu kategorijā Daugavpils Krievu licejs daudzus gadus atrodas pirmajā trijniekā. Ar 53,1 balli tas šogad ieguva otro vietu. Daugavpils Valsts ģimnāzijai – 7. vieta (38,62 balles). Mazajām skolām otrajā vietā atrodas Saskaņas pamatskola (36,67 balles), bet piektajā vietā – Daugavpils 13. vidusskola (22,78 balles).

Krievu liceja un Saskaņas pamatskolas direktore Irina Paura un Antoņina Lukjanska ieradās uz apbalvošanu ar pūcēm, kuras nesen viņām pasniedzis Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš. Valsts ģimnāzijas un 13. vidusskolas direktorei Guntai Mālniecei un Anželai Skutelei valsts vadītājs pasniedza atzinības rakstus. Pašvaldība uzdāvināja skolām pilsētas karogu, grāmatu „Latgale – ezeru zeme” un liliju pušķus. Skolu labākie audzēkņi drīzumā dosies ekskursijā uz Latvijas nacionālās bibliotēkas jauno ēku.

Visu rakstu lasiet 5.septembra numurā.