„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
-0.3 °C
nedaudz mākoņains

Princese no „Latgales Laika” kalendāra 2015. gadam

Naujenes pagasta lauksaimnieku Regīnas un Osvalda Kokinu kaza Princese ir redzama "Latgales Laika" kalendārā 2015.gadam. ņākamais ir Kazas gads, un kalendāru 2015.gadam ar Princeses portretu saņems visi, kas abonēs "Latgales Laiku" jau rīt, 20.septembrī, Daugavpils novada dienās, kā arī, abonējot avīzi redakcijā un tradicionālo tikšanos laikā pagastos.

Princesei ir 4 gadi, viņa ir miermīlīga kaziņa. „Ja Princesei dotu lielāku brīvību, tad viņa apēstu visus gurķus un nograuztu aveņu krūmus,” pastāstīja saimniece.

Regīna un Osvalds Kokini pirmo kazu nopirka pirms 7 gadiem. Tagad viņu piemājas saimniecībā „Osvaldi” ir gandrīz 20 kazas un 3 piena govis, jaunlopi. Kazas dod garšīgu pienu, no tā Regīna pagatavo gardus sierus un pīrāgus pašu un draugu galdam. Turklāt kazas prot parūpēties par saimnieku labu garastāvokli un veselību.

Visu rakstu lasiet 19.septembra numurā.