„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.8 °C
apmācies

Karjeras nedēļa 2014 Latgales Centrālajā bibliotēkā

No 13. līdz 18.oktobrim Latvijā notiks Karjeras nedēļa, kuras ietvaros jauniešiem un arī viņu vecākiem tiks piedāvātas daudzveidīgas iespējas padziļināti pētīt profesionālās un augstākās izglītības piedāvājumus, tikties ar uzņēmējiem un apzināt savas prasmes un talantus.

 Arī Latgales Centrālā bibliotēka un tās filiāles Karjeras nedēļas ietvaros no 13. līdz 18. oktobrim piedāvā virkni interesantu pasākumu. Bērni un jaunieši varēs iepazīties ar profesiju amata noslēpumiem interaktīvās nodarbībās un literatūras izstādēs, kā arī tikties klātienē ar dažādu profesiju pārstāvjiem – Latgales Zoodārza direktoru biologu Mihailu Pupiņu, spīdvejistu Andžeju Ļebedevu, hokeja treneri Juriju Agureikinu, skolotāju Annu Zībergu un Daugavpils bērnu cirka studijas „Jaunība” vadītāju Jevgeņiju Čirkovu. Pilnu informāciju par Latgales Centrālās bibliotēkas un tās filiāļu piedāvājumu un pasākumu apmeklējuma pieteikšanu meklējiet lcb.lv

 Valsts izglītības attīstības aģentūras rīkotā Karjeras nedēļa Latvijā notiek jau trešo gadu. Šoreiz gadskārtējais pasākumu cikls aptvers 15 Latvijas pilsētas, tai skaitā arī Daugavpili. Karjeras nedēļas moto aicina jauniešus pārdomāt savas nākotnes profesijas izvēli: „Es būšu ... Vai zini, kas būsi Tu?” Iniciatīvas autori skaidro, ka Karjeras nedēļas mērķis ir palīdzēt jauniešiem izzināt savas karjeras iespējas, celt mācību motivāciju un izvēlēties savām spējām, interesēm un iespējām atbilstošu izglītības ceļu uz nākamo profesiju.

 Būsiet mīļi gaidīti Karjeras nedēļas pasākumos mūsu bibliotēkās!