„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-1.4 °C
skaidrs laiks

Robežnieki aicina uz rikšotāju sacīkstēm

Pēc ieilguša pārtraukuma Krāslavas novada Robežnieku pagastā atkal notiks rikšotāju sacīkstes, kuras 11.oktobrī plkst. 12.00 rīko rikšotāju attīstības entuziasti sadarbībā ar Krāslavas novada domi un Robežnieku pagasta pārvaldi. Viena no sacīkšu organizatorēm Marisela Jeromenoka stāsta, ka šogad tās būs pirmās rikšotāju sacensības Krāslavas un Dagdas novadā, jo visus līdzšinējos plānus izjaucis Āfrikas cūku mēris.

Plānots, ka sacensībās piedalīsies vismaz 18 rikšotāji no visas Latgales un arī Jaunjelgavas, tostarp pieredzējušie un pāris jaunie zirgi. Sacīkšu starplaikos skatītājiem uzstāsies Robežnieku pagasta sieviešu vokālais ansamblis „Viktorija” un nesen izveidotais sieviešu deju kolektīvs.  

Marisela Jeromenoka aicina pieteikties arī sponsorus, kas vēlas finansiāli, materiāli vai jebkādā citā veidā atbalstīt rikšotāju sporta attīstību novadā un arī konkrēto pasākumu. Finansiālu atbalstu var pārskaitīt uz Krāslavas novada domes reģ. Nr. 90001267487 labdarības kontu: LV65UNLA0023000146002 ar norādi „rikšotāju sacensībām”, bet savu līdzdalību pasākuma organizēšanā lūdz apliecināt līdz 6.oktobrim. Jautājumos par sacensību norisi var griezties pie Mariselas Jeromenokas pa tālruni 29168868 vai Josifa Mančiska pa tālruni 28718008.