„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.4 °C
neliels lietus

Trijās Latvijas pilsētās sāksies ģimeņu atbalsta projekta īstenošana

Biedrība „Kristīgai paaudžu kopībai „Tilts”” uzsāks projekta „Stipra ģimene – veiksmes atslēga nākotnei” īstenošanu. Šis ir kārtējais īstenotais biedrības projekts, kas atbalsta ģimenes vērtības, veicina ģimenes stiprināšanu un tās lomas palielināšanu sabiedrībā.

 Biedrība „ Kristīgai paaudžu kopībai „Tilts”’ sadarbībā ar biedrību „Radošais psiholoģijas centrs „Ģimenei”” un Utenas Lietišķo zinātņu universitāti ir uzsākusi EEZ finanšu instrumenta 2009.-2014.gada perioda programmas „NVO fonds" atbalstītā projekta „Stipra ģimene – veiksmes atslēga nākotnei”, Nr.2013.EEZ/PP/1/MAC/102/051 realizāciju trīs Latvijas reģionos. Projekta aktivitātes notiks Jēkabpilī, Daugavpilī, Liepājā un to apkārtnēs.

 Projekta mērķis ir nepilno, daudzbērnu un ģimeņu, kurās ir bērns ar invaliditāti vajadzībām atbilstošu kompleksu inovatīvu sociālo pakalpojumu pieejamības nodrošināšana, un ģimenes locekļu prasmju pilnveidošana un pašattīstība caur kultūras un radošajām iniciatīvām, lai veicinātu ģimeņu kvalitatīvu funkcionēšanu.

 Uzsākot projekta aktivitātes Daugavpilī biedrība KPK „Tilts” 2014.gada 21.novembrī organizē projekta uzsākšanas semināru „Veselīgas attiecības - stipra ģimene!”

 Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija.