„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Bebrenē ir izveidots laukums zirgu izjādēm

Bebrenē 22.oktobrī ar zirgu jātnieku klubiņa paraugdemonstrējumiem atklāja zirgu izjādes laukumu. Tas ir biedrības „Jauniešu brīvdienu centrs” un atbalstītāju šīs vasaras darbiņš, -- to atklāšanas uzrunā uzsvēra projekta vadītāja Lorija Kaminska.

Spītējot aukstumam un dzestrajam vējam, pirmie laukumu izmēģināja Bebrenes jātnieku klubiņa dalībnieki. Soļu un rikšu gaitu un lēkšus demonstrēja Simona Jeluškina un Arvis Vaļuks ar Jogurtu, Sandra Vītoliņa ar Vikāru, Alberta Zeltiņa un Monta Maslova ar Zaigu (vadīja Ingūna Kriņicka), Margita Grūberte ar Pasaciņu (vadīja Linda Kirovaine), Lība Apalīte ar Stellu, Dārta Plika ar Astru un Dins Ornicāns ar Čaiku. Skolotāja Anda Vaļuka pastāstīja gan par paraugdemonstrējumiem, gan par zirgiem. Kā teica jātnieku treneris Arvis Vaļuks, laukumā notiks gan izjādes, gan sacensības.

Visu rakstu lsiet 28.oktobra numurā.