„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.2 °C
apmācies

Aizsardzības ministrija aicina nēsāt pie apģērba sarkanbaltsarkanu lentīti

Lāčplēša dienu gaidot, Aizsardzības ministrija aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju nēsāt pie apģērba sarkanbaltsarkano lentīti, kas norāda uz 1919. gada 11. novembri, kad tika izcīnīta izšķirošā uzvara pār Bermonta karaspēku.

Tos iedzīvotājus, kuriem vēl nav sarkanbaltsarkanās lentītes, aicinām piedalīties lentīšu locīšanas pasākumos Rīgā un reģionos, lai salocītu sarkanbaltsarkano lentīti sev, savai ģimenei un tuvajiem cilvēkiem. 7.novembrī

Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā lentītes locīs no 11.00-12.30. Iepriekšējā pieteikšanās pa tālr. 654 24155.

Aizsardzības ministrija un Nacionālie bruņotie spēki šogad sagādājuši 15 kilometrus sarkanbaltsarkano lentīšu, kas tiks salocīti Rīgā un reģionos.

Aizsardzības ministrijas apkopotā informācija par sarkanbaltsarkano lentīšu locīšanas pasākumiem liecina, ka aizsardzības nozares organizētajos sarkanbaltsarkano lentīšu locīšanas pasākumos laikā no 2010. līdz 2013.gadam salocīts ap 27 kilometru lentīšu.