„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.9 °C
apmācies

Pilsētas centrs daudzkārt būs slēgts

Tā kā 7. novembrī Daugavpilī, Vienības laukumā, notiks vērienīga militārā parāde par godu Valsts robežsardzes 95. gadadienai, no 5. līdz 7. novembrim pilsētas centrā tiks ieviesti daudzi autotransporta kustības ierobežojumi.

Preses konferencē Daugavpils domē Komunālās saimniecības pārvaldes vadītāja vietnieks Vadims Semoņenko paziņoja, ka 5. novembrī notiks parādes mēģinājums. Tāpēc pl. 16.00 būs slēgts Rīgas ielas posms no Ģimnāzijas līdz Cietokšņa ielai un Ģimnāzijas ielas posms no starp Parādes un Rīgas ielu.

6.novembrī notiks parādes ģenerālmēģinājums, jau pl. 13.00 pilsētas centrā būs slēgts Rīgas ielas posms no Teātra līdz Vienības ielai, Vienības, Ģimnāzijas un Cietokšņa iela posmā no Rīgas līdz Parādes ielai.

7.novembrī no pl. 13.00 līdz 15.00 būs slēgts viss pilsētas centrs: Parādes iela no Vienības līdz Cietokšņa ielai, Cietokšņa iela posmā no Parādes līdz Saules ielai, Ģimnāzijas ielā no Parādes līdz Saules ielai, Vienības ielā posmā no Parādes līdz Saules ielai.

Ierobežojumi neattiecas uz sabiedrisko transportu, tas kursēs pēc saraksta.