„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+8.2 °C
apmācies

Uzņēmēji Daugavpilī rādīja, ko prot

Divu dienu garumā Daugavpils Kultūras un sporta pilī notika uzņēmēju dienas, kurās savus ražojumus, preces un pakalpojumus piedāvāja ap 50 uzņēmēji no visas Latvijas, kā arī Lietuvas un Baltkrievijas. Pasākuma apmeklētāji varēja degustēt pārtikas preces un mājas vīnus, iegādāties preces mājsaimniecībai un saņemt informāciju par dažādiem pakalpojumiem.

Uzņēmēju dienu atklāšanā tika parakstīts Daugavpils domes un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) sadarbības līgums, kas pavērs plašākas iespējas pašvaldībai ar uzņēmējiem īstenot kopīgus projektus un risināt radušās problēmas.

Kultūras un sporta pils otrais stāvs bija atvēlēts Daugavpils uzņēmējiem, kuru produkcija marķēta kā „Daugavpils prece”. Diemžēl īpaši piepildīta šī telpa nebija, un ar šo marķējumu varēja ieraudzīt vien kādus astoņus stendus, lai gan šādu uzņēmēju pilsētā esot krietni vairāk. Visvairāk apmeklētāju uzmanību piesaistīja tieši pārtikas preces, ko varēja uz vietas nogaršot pirms iegādes. Lielā cieņā bija Lauceses zemnieku saimniecības „Sēlija” vīni un biedrības „Latgolys golds” kūpinājumi, maize un sieri.

Visu rakstu lasiet 11.novembra numurā.