„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.8 °C
apmācies

Naujenes bērnudārzs pēc paplašināšanas kļuvis vēl skaistāks

Pēc paplašināšanas un rekonstrukcijas 30.oktobrī ekspluatācijā pieņēma Naujenes pagasta pirmsskolas izglītības iestādi „Rūķītis”.

Jaunajā katlu mājuā uzstādītie divi katli (kopējā jauda 400 kW), kurināmi ar koksnes granulām, bērnudārzu apgādā ar daudz ekonomiskāku siltumu, pastāstīja iekārtu uzstādītāji. Bērniem ļoti iepaticies jaunais pastaigu laukums, sevišķi lapenes, šūpoles, smilšu kastes, arī sporta stūrītis ar vieglatlētikas manēžu, kur uzklāts īsts sintētisks segums, izrādot celtnieku SIA „Ditton Būve” padarīto, pastāstīja „Rūķīša” vadītāja Anna Vaidere.

Pateicoties piebūves projektam, kas tika īstenots 11 mēnešos un finansēts tikai no pašvaldības budžeta, bērnudārzā tagad ir izveidota papildu grupa, tāpēc vairs nav rindas. Turklāt izglītības iestādei ir gan mūsdienīga sporta zāle, virtuve un interešu izglītības klases, gan arī izremontētas telpas, gaiteņi, kāpnes, nokrāsotas spilgtās krāsās.

Visu rakstu lasiet 11.novembra numurā.