„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+4.0 °C
apmācies

Daugavpils novadā pasniedza balvu „Gada cilvēks” un Atzinības rakstus

Izskolot starptautisku mācību olimpiāžu laureātus, būt pamatīgam lauksaimniekam vairāk nekā 20 gadu garumā, padarīt pagastu par sakārtotu dzīves vietu, piesaistīt vairāk nekā 9 milj. eiro ceļu un izglītības infrastruktūrai un ūdenssaimniecībai. Tas ir Zemgales vidusskolas bioloģijas un ģeogrāfijas skolotājas Jadvigas Bobkovas, Demenes pagasta piena lopkopības SIA „BAR” īpašnieka Romualda Bleidera, Sventes pagasta pārvaldes vadītājas Brigitas Vasiļevskas un Daugavpils novada domes Attīstības nodaļas vadītājas Vitas Rūtiņas devums novadam.

Šo devumu 14. novembrī Latvijas 96. dzimšanas dienas svinībās novērtēja Daugavpils novada dome, pasniegdama balvu „Gada cilvēks”. Vēl 25 darba darītājiem ir piešķirts Atzinības raksts.

Mūsu bagātība ir Latvijas valsts, dzimtā valoda, sarkanbaltsarkanais karogs un himna „Dievs, svētī Latviju”, un mājas sākas ar ģimeni, ciemu, novadu, valsti. To uzrunā uzsvēra Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska.

Visu rakstu lasiet 21.novembra numurā.