„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.0 °C
apmācies

Regulators aicina izzināt visu par gaidāmo elektroenerģijas tirgus atvēršanu un siltuma un ūdens tarifu un maksas veidošanos

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (Regulators) aicina uz tikšanos otrdien, 25. novembrī plkst. 14.00 viesnīcā “Park Hotel Latgola” Daugavpilī, lai informētu par gaidāmo elektroenerģijas tirgus atvēršanu 2015. gada 1. janvārī. Kopā ar zinošākajiem ekspertiem no Ekonomikas ministrijas, Patērētāju tiesību aizsardzības centra, kā arī a/s “Sadales tīkls”, Regulators atbildēs jautājumiem.

 Ekonomikas ministrijas pārstāvis informēs par elektrības tirgus atvēršanas nepieciešamību un sociālā atbalsta modeli maznodrošinātajiem un daudzbērnu ģimenēm. Regulatora eksperts skaidros, kā veidojas elektrības maksa. Patērētāju tiesību aizsardzības centra pārstāvis vērsīs uzmanību, kas iedzīvotājiem jāpārdomā, slēdzot elektrības līgumus – termiņi, norēķinu veidi, maksājumu kārtība. AS “Sadales tīkls” pārstāvis informēs par galvenajām iedzīvotājiem veicamajām darbībām.

 Tā kā Regulatora kompetencē ir siltuma un ūdens tarifu apstiprināšana, tiks organizēta atsevišķa sesija, kurā ikvienam būs iespēja uzzināt par siltumapgādes un ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu un to maksas veidošanos. Šī sesija notiks plkst. 16.15.

Visas dienas garumā no plkst. 12.00 līdz 18.00 iedzīvotājiem iespēja individuāli tikties ar elektrības tirgotājiem, pārrunāt piedāvājumus un noslēgt līgumus.

 Labāk būt informētam, nekā minēt!