„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+3.9 °C
apmācies

Sociālo lietu pārvaldi joprojām satricina konflikti

Kārtējā preses konferencē Daugavpils domē vadība komentēja informāciju par to, ka Dienas centra personām ar garīga rakstura traucējumiem vadītāja Nonna Jakubovska esot atstādināta no amata.

Priekšsēdētāja vietnieks Pēteris Dzalbe apstiprināja neoficiālo informāciju, ka N. Jakubovska tiešām ir atstādināta no pienākumu pildīšanas, bet arodbiedrība, kurā SLP vadība vērsās, lai saņemtu atļauju viņas atlaišanai, nedeva piekrišanu. „Tātad tas ir konkrēta vadītāja lēmums, kuram ir pilnvaras,” teica P. Dzalbe, domājot ar to SLP vadītāju Benitu Siliņu.

Tomēr P. Dzalbe nekomentēja informāciju par to, ka radušās situācijas iemesls itin kā esot Nonna Jakubovskas konflikts ar kādu SLP darbinieci, turklāt varot būt runa par fizisku vardarbību. „Es nekomentēšu kolektīva iekšējās izskaidrošanās, tāpēc ir vadītāja, kurai ir jātiek skaidrībā. Sociālā komiteja nevar iejaukties personu konfliktā, ja tāds ir bijis. Tam ir darba inspekcija, policija utt.,” teica Sociālās komitejas priekšsēdētājs.

Visu rakstu lasiet 28.novembra numurā.

Foto: soclp.lv