„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.6 °C
apmācies

Aicina uz bezmaksas uzņēmējdarbības kursiem Daugavpilī

Kur iegūt naudu uzņēmējdarbības uzsākšanai? Kā uzturēt uzņēmumu tā pirmajā darbības gadā vai līdz brīdim, kad pārdošanas ieņēmumi pārsniedz visus izdevumus? Kā pastāstīt par savu biznesu 30 sekundēs? Kādi kompetenču, sociālie un tehniskie resursi būs nepieciešami?

 Ikviens interesents tiek aicināts piedalīties bezmaksas Uzņēmējdarbības apmācību kursā Daugavpilī, 2015.gada pavasarī. Uzņēmējdarbības apmācību kursa mērķis ir sniegt dalībniekiem nepieciešamo informāciju, instrumentus un iedrošinājumu, lai sāktu savu uzņēmējdarbību.

Krusu rīko Zviedrijas vēstniecība Latvijā, Rīgas Ekonomikas augstskola – Stockholm School of Economics in Riga, TeliaSonera un CONNECT Latvija ar Daugavpils universitātes atbalstu. Ilgtermiņa mērķis ir stiprināt uzņēmējdarbības kultūru Daugavpilī un Latgalē, iesaistot dalībniekus neformālos uzņēmējdarbības tīklos, attīstot Daugavpils Uzņēmējdarbības centrus, kā arī sekmējot biznesa inkubatora attīstību un darbību.

Uzņēmējdarbības apmācību kurss sastāv no 10 nodarbībām, kuras notiks 5 secīgu nedēļu laikā no 18.marta līdz 16.aprīlim, divas dienas nedēļā, pēcpusdienās no plkst. 16.00-19.00. Dažādas uzņēmējdarbības tēmas pasniegs atzīti šo jomu speciālisti, kā arī vietēji un ārvalstu uzņēmēji, kuri dalīsies savā pieredzē.

Kursa darba valoda ir latviešu, atsevišķas nodarbības var būt angļu valodā. Dalība kursā ir bezmaksas. Kursa beigās dalībnieki saņems sertifikātu. Sīkāka informācija par kursa saturu un reģistrācijas forma: http://www.sseriga.edu/en/news-and-events/upcoming-events/entrepreneurshiptrainingcourseindaugavpils.html