„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.9 °C
apmācies

Krāslavas pils kompleksu rotās Mīlas kariete

Ideju konkursā „Jauns vides objekts kāziniekiem Krāslavas pils kompleksā” iedzīvotāji bija aicināti izteikt savas idejas, kā padarīt pils kompleksu pievilcīgāku jaunlaulātajiem.

Tika saņemtas sešas idejas unikāla vides objekta izveidei Krāslavas pils kompleksa teritorijā. Krāslavas novada TIC vadītāja Tatjana Kozačuka pastāstīja, ka vērtēšanas komisijai bija grūti izvēlēties labāko ideju, jo visas bija interesantas un inovatīvas. Pēc ilgas apspriešanas komisija vienojās piešķirt pirmo vietu un 50 eiro balvu biedrībai „Pīlādzītis klubs” par tās piedāvāto metālā kalto Mīlas karieti, kas jau tuvākajā laikā tiks izgatavota un rotās pils kompleksa teritoriju. 

Biedrība „Pīlādzītis klubs” piedāvā pils kompleksā uzstādīt metālā kaltu Mīlas karieti, ko varētu vasarā apstādīt ar ziediem, bet ziemā izgaismot. Pie šādas karietes labprāt fotografētos gan kāzinieki, gan tūristi un vietējie iedzīvotāji.