„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-0.3 °C
neliels sniegs

Bebrenē ieviesta jauna riteņbraukšanas tradīcija

16. maijā Bebrenē notika pirmās MTB (Mountain Bike) riteņbraukšanas sacensības „Meža takas Bebrenē 2015”, kurās piedalījās vairāk nekā 150 Ilūkstes novada, Daugavpils pilsētas, Rīgas, citu Latvijas reģionu un Lietuvas sportisti.

Daudzie skatītāji, kuri bija sanākuši un sabraukuši līdzi just vīriem vai bērniem, vai mazbērniem, vai draugiem, varēja vērot, kā kopā ar mājiniekiem bebreniešiem, ilūkstiešiem, dvietiešiem, šēderiešiem, mērodamies spēkiem ritenis pie riteņa, interesanto trasi pievarēja viens no titulētākajiem Latvijas riteņbraucējiem, desmitkārtējais Latvijas čempions, ceturtās vietas ieguvējs pasaules čempionātā un „Tour de France” dalībnieks Raivis Belohvoščiks ar dēlu Kristiānu un meitu Lauru (klubs „Belo CP” Rīga).

Pēc nepilnām divām stundām sacensību galvenie tiesneši dēls un tēvs Jānis un Andis Puidas uzvarētāju kopvērtējuma balvas pasniedza labākā laika īpašniekiem -- K. Belohvoščikam (elites 24 km brauciens), kurš par 2 sekundēm bija ātrāks par tēvu.

Visu rakstu lasiet 19. maija numurā.