„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Daugavpils Krievu vidusskolas – liceja komandu Generatio par panākumiem konkursā „Video challenge 2015” sveic Sandra Kalniete

Š.g. 21.maijā plkst. 13:00 Eiropas Parlamenta deputāte Sandra Kalniete (EPP/Vienotība) pasniegs Goda rakstus un balvu Daugavpils Krievu liceja komandas Generatio dalībniekiem, kas piedalījās radošā konkursā „Video challenge 2015”, ko rīkoja Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komiteja. Konkursa uzdevums bija radīt savu Eiropas himnas Oda priekam versiju un izveidot radošu video. Konkursā tika iesniegti ap 100 pieteikumi no visām ES valstīm, TOP 10 iekļuva paši labākie - tostarp Latvija ar Daugavpils Krievu vidusskolas - liceja komandas Generatio radīto video.

Daugavpiliešu video skatāms šeit http://www.eesc.europa.eu/video-challenge/2015/index.html

Godināšanas ceremonijā 21. maijā, ES mājā, Rīgā, Aspazijas bulvārī 28, Goda rakstus un balvu – braucienu uz Briseli, komandai pasniegs Sandra Kalniete (EP deputāte) un sveiks Andris Gobiņš (Eiropas Kustība Latvijā prezidents).

Sveicam komandu ar Eiropas mēroga panākumiem!