„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.9 °C
apmācies

Daugavpils jubileja sākās ar bērnu mākslas svētkiem

1. jūnijā ar vizuāli plastiskās mākslas svētkiem „Daba un dvēsele” sākās Daugavpils 740 gadu svinības, kas ilgs visu nedēļu. Dubrovina parks uz pāris stundām kļuva par nelielu mākslas centru, kur bērnu rokām tapa visdažādākie radošie darbi.

Šādus svētkus Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā Daugavpils pilsētas bērnu un jauniešu centrs „Jaunība” rīko jau septīto gadu, aicinot ikvienu iesaistīties un paša rokām radīt nelielu mākslas darbu.

Bērni zīmēja, veidoja aplikācijas, izmēģināja roku ķermeņa apgleznošanā, veidošanā un citās lietišķās mākslas jomās. BJC „Jaunība” skaistuma skolas meitenes rādīja savu veikumu – pašu šūtus tērpus. Šogad bērni varēja piedalīties septiņu BJC „Jaunība” piedāvāto pulciņu aktivitātēs, kā arī darboties Daugavpils amatnieku vadībā, mēģinot darināt skaistus suvenīrus.

Visu rakstu lasiet 2. jūnija numurā.