„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+13.6 °C
apmācies

Seniori šogad dziedās un dejos Dagdā

20. jūnijā Dagdā vairāk kā 900 dalībnieki - vokālie ansambļi, kori, deju kolektīvi, folkloras kopas, etnogrāfiskie un mazākumtautību ansambļi no Latgales novadiem pulcēsies uz XIV Senioru dziesmu un deju festivālu „Sanāciet, sadziediet, sasadancojiet!”.

Svētkus ievadīs vairāki dienas koncerti pilsētā – pie novada domes ēkas un Veselības un sociālo pakalpojumu centra „Dagda”. Festivāla dalībnieki dosies gājienā no Dagdas novada domes ēkas un pilsētas parka estrādi, kur notiks lielais svētku koncerts. Tas solās būt ļoti daudzveidīgs – skanēs garīgā mūzika, tautas dziesmas un mūsdienīgi ritmi. Mazākumtautību kolektīvi iepazīstinās ar savu tautu dejām un dziesmām.

Pasākumu organizē Dagdas novada pašvaldība un Latgales Reģionālā pensionāru apvienība. Iepriekšējais senioru festivāls notika Daugavpilī un pulcēja vairāk nekā 1000 dalībniekus.