„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.7 °C
apmācies

Skolēnu dienasgrāmatas – par godu pilsētas jubilejai

1. septembrī Daugavpils vispārizglītojošo skolu audzēkņi saņems jaunas dienasgrāmatas, turklāt katrā izglītības iestādē tās būs atšķirīgas.

Pilsētas pašvaldības akcijā „740 labie darbi”, kas izsludināta par godu Daugavpils jubilejai, Izglītības pārvalde (IP) nolēma jaunajā mācību gadā sagādāt pilsētas skolēniem īpašas dienasgrāmatas. Daugavpils IP Izglītības atbalsta nodaļas vadītāja Lidija Plavinska pastāstīja „Latgales Laikam”, ka katrai skolai tiks izdotas dienasgrāmatas ar izglītības iestādes fotogrāfiju uz vāka, savukārt dienasgrāmatā būs atrodams skolas pulciņu saraksts, uzvedības noteikumi u. c. Katrā dienasgrāmatā būs informācija par Daugavpils iedzīvotājiem, ekonomiku, tūrisma objektiem, atpūtas vietām, kā arī Latvijas himna, informācija par piemiņas un svētku dienām, kā tas tiek publicēts visās skolu dienasgrāmatās.