„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Bērnu rotaļu laukuma Centrālajā parkā vasarā nebūs

Lielākā bērnu rotaļu laukuma ierīkošana Daugavpilī kavējas, jo bērnu kompleksa rekonstrukcijas rezultāti tika pārsūdzēti.

Konkursā uzvarēja Jūrmalas firma „JLD”, kas apņēmās izpildīt darbus par 225 569 eiro (bez PVN). Divu citu firmu piedāvājumi, kuru summas bija ievērojami mazākas (154 un 132 tūkstoši eiro) tika atzīti par konkursa nolikumam neatbilstošiem. Viena no atraidītajām firmām „Lagron” konkursa rezultātus pārsūdzēja. Iepirkumu uzraudzības birojs sūdzību izskatīs 22. jūlijā. Atkarībā no izskatīšanas rezultātiem, kļūs zināms, vai pašvaldība izsludinās jaunu konkursu.

Lai kompensētu pilnvērtīga bērnu rotaļu laukuma trūkumu, pašvaldība nolēma sarīkot cenu aptauju par piepūšamo atrakciju izvietošanu šajā teritorijā. Pieteikumu iesnieguši divi pretendenti, ar vienu no tiem ir noslēgts līgums uz vienu mēnesi. No 1. jūlija bērni varēs bez maksas rotaļāties atrakcijās no pl. 14.00 līdz 20.00, bet tikai darba dienās.

Foto: daugavpils.lv