„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+3.2 °C
apmācies

Sportojot atpūtās pēc siena pļaujas

4. jūlijā Silenes ciemā Skrudalienas pagastā Daugavpils novada pagastu komandas sabrauca uz vasaras sporta spēlēm, kas notika jau trešo reizi. Sportisti, sevišķi lauksaimnieki, atzina, ka tā bija laba atelpa pēc siena pļaujas.

Sporta svētki sākās ar komandu stafeti, kurā bija jāpārvietojas ar riepu „kurpēm”, vēlāk, uzvelkot „binokli” (diegā ievērtām plastmasas krūzītēm), salasīt zālē sabērtās bumbiņas, tad bez roku palīdzības dabūt tās grozā, visbeidzot komandai bija jāpārvietojas, nesot sev līdzi koka kociņus, iespiestus starp mugurām un vēderiem.Šos pārbaudījumus visātrāk pieveica mājinieki Skrudalienas pagasta komanda. Taborei ir 2. vieta un Medumiem - 3. vieta.

Pludmales volejbolā, kas bija viena no populārākajām disciplīnām, pirmo reizi triumfēja Kalupes komanda, viņiem gandrīz punkts punktā sekoja Vecsalienas (2. vieta) un Sventes vidusskolas volejbolisti (3. vieta). 

Visu rakstu lasiet 7. jūlija numurā.