„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.8 °C
apmācies

Projekti no Latgales cīnās par iespēju saņemt 15 000 eiro

Jūlija sākumā četri mērķtiecīgi un sabiedrībai nozīmīgi projekti no Latgales reģiona uzsāka cīņu līdz šim vēl nebijušā LabieDarbi.lv projektu konkursā, lai jau vasaras izskaņā saņemtu 15 000 EUR savas idejas realizēšanai. Trīs nedēļu garumā viņi ir aktīvi vākuši balsis, taču lai nokļūtu soli tuvāk sava sapņa realizēšanai un iekļūtu lielajā finālā, viņiem ir nepieciešams atbalsts, ko var sniegt ikviens interesents, bezmaksas nobalsojot kādā no LabieDarbi.lv balošanas platformām:

  • LabieDarbi.lv: http://labiedarbi.lv/lv/balso-par-projektu
  • Draugiem.lv: https://www.draugiem.lv/special/labiedarbi/

•           Inbox.lv : http://labiedarbi.inbox.lv/

Āra trenažieru uzstādīšana Ciblas vidusskolā, veikborda trases izveide Preiļos, atpūtas un sporta laukuma izveide Rēzeknē, brīvdabas trenažieru uzstādīšana Viļakā – par tik vērtīgu ideju realizēšanu cīnās projektu pieteicēji no Latgales. Viņi jau ir izturējuši pirmo atlases kārtu un nokļuvuši publiskajā balsojumā, taču tikai 03. augusta pusnaktī noskaidrosies, kuri no projektiem turpinās cīņu par galveno balvu 15 000 EUR.

Konkursa mērķis ir radīt paliekošas vērtības kādā no Latvijas reģioniem un katra no šīm idejām sniegs nenovērtējamu ieguldījumu pilsētas attīstībā, uzlabos vispārējo kultūras, izglītības un sabiedrības dzīves līmeni, dāvās prieku vairākiem simtiem iedzīvotāju.

Labas idejas nedrīkst vien palikt uz papīra, tām ir jārealizējas dzīvē, tāpēc visi Latgales reģiona iedzīvotāji tiek aicināti atbalstīt šos drosmīgos, mērķtiecīgos projektu pieteicējus, kas cīnās par savas un arī jūsu pilsētas un reģiona attīstību.