„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.4 °C
nedaudz mākoņains

Bērni un vecāki aktīvi atpūtās

Komandas „Zibens” puiši Pāvels Smirnovs, Edvīns Vigulis, Iļja Katiševs un Gunārs Užulis pirmie reģistrējās bērnu un vecāku aktīvās atpūtas pasākumā, kas notika 25. jūlijā saules pielietajā Daugavpils Centrālajā parkā, un, veiksmīgi pievarēdami visus pārbaudījumus, bija pirmie arī kopvērtējumā.

Uzvarētāji teica, ka visas aktivitātes bijušas interesantas, bija vēlēšanās sportot vēl un vēl. „Forši, mēs uzvarējām,” priecājās Pāvels, Edvīns, Iļja, Gunārs.

Bērnu un vecāku sporta diena sākās ar vingrošanu, pēc tam komandas iesaistījās 11 pārbaudījumos. Pirmo reizi Daugavpils Krievu kultūras centrs, kuru pārstāvēja direktore Geroida Bogdanova, organizēja seno krievu spēli „Gorodki”, proti, no neliela attāluma ar koka nūju bija jāizjauc dažādas konstrukcijas, izveidotas no maziem koka klučiem. Žanis Safonovs (3 gadi) no Naujenes pagasta klučus notrieca ar pirmo metienu, tobrīd vecāki un tiesneši bija tik ļoti pārsteigti, ka aplaudēja viņam. „Mēs ceram, ka ģimenes iemīlēs spēli „Gorodki”. Nākamgad kultūras pilī sasauksim skolas, bērnus, skolotājus, vecākus, tie jau būs lieli ģimeņu svētki,” solīja G. Bogdanova.  

Visu rakstu lasiet 28. jūlija numurā.