„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Jauniešu koris „Balsis” 22. augustā ar koncertu viesosies Likteņdārzā

Iesākot savu 29. sezonu, jauniešu koris „Balsis” sestdien, 22. augustā, pulksten 18 ar koncertu viesosies Likteņdārza amfiteātrī.

Jau piekto gadu koris dosies ceļā, lai turpinātu 2011. gadā sākto koncertu sēriju „Daugavas balsis” ar mērķi vairāku gadu laikā izbraukt visu Daugavas baseinu Latvijas teritorijā, sniedzot bezmaksas koncertus tuvākajos dievnamos, kultūras namos, skolās, estrādēs.

Līdz šim koris kopā ar savu diriģentu Intu Teterovski sniedzis jau 28 koncertus abos Daugavas krastos. Koris saviem klausītājiem sagatavojis četras dažādas programmas. Katra no tām tiks piemērota kādai no koncerta vietām. Skanēs Dziesmu svētku klasika, mūsdienu latviešu autoru sakrālā mūzika, kā arī Raimonda Paula un Ineses Zanderes dziesmu cikls „Dziesmas par Latvijas upēm”.

Uzstāšanās Likteņdārzā korim ir jau laba tradīcija. Šoreiz, ja būs augsts ūdens līmenis, koris koncertu dziedās no upes.

Pēc koncerta visiem kopā būs iespēja aplūkot koristu 2010. gadā iestādīto komponistam Jāzepam Vītolam veltīto pīlādzi.

Kā ierasts, aicinām paņemt savu soliņu vai sedziņu, kur, baudot koncertu, apsēsties. Uz tikšanos un sabalsošanos Daugavas krastā!

Sintija Broka “Kokneses fonda” Mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste