„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Graffiti galerijas atklāšanas pasākums

 

 

 

Laika posmā no 19. līdz 27. augustam biedrība „ Daugavpils jauniešu savienība” un biedrība „Erfolg” ar „Erasmus+” programmas finansiālo atbalstu Daugavpilī īsteno starptautisko jauniešu apmaiņas projektu „ Let’s break stereotypes - draw graffiti ”. Projekta pedalās 27 jaunieši no dažādām Eiropas valstīm- Austrijas, Rumānijas, Čehijas, Bulgārijas un Latvijas. Projekta ietvaros tiek veidota graffiti galerijas, kas pauž katras valsts kultūras mantojumu, un ir dāvana Daugavpils pilsētas 740. jubilejā.

 

Biedrība „ Daugavpils jauniešu savienība” un „ Erfolg” aicina visus interesentus un tos, kas sniedza savu atbalstu graffiti galerijas tapšanā uz grafiti galerijas atklāšanas pasākumu, kas notiks 26.08.2015., plkst. 14.00 Lāčpleša un Stacijas ielu krustojumā, Daugavpilī. Nāciet, nepalaidiet iespēju pirmajiem ieraudzīt šo unikālo Eiropas valstu kultūras mantojuma grafiti galeriju un tuvāk iepazīties ar šī projekta dalībniekiem!