„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.3 °C
apmācies

Daugavpilieši tiek aicināti uz zāģēšanas sacensībām

Rīt, 22. septembrī, no plkst. 11.30 līdz 12.30 pie tirdzniecības un servisa centra STOKKER Daugavpilī, Stadiona ielā 2, notiks zāģēšanas sacensības “Latvijas labākais zāģētājs”. Tajās par veiklākā un labākā savas pilsētas zāģētāja titulu aicināts piedalīties ikviens Daugavpils un tuvējās apkārtnes iedzīvotājs, kurš prot rīkoties ar motorzāģi.

Sacensību dalībniekiem pa vienam būs jāpaveic divi uzdevumi. Ātrākā un precīzākā veikuma īpašnieks tiks pie titula “Labākais zāģētājs Daugavpilī” un dāvanu kartes no STOKKER. Lai noskaidrotu labāko Latvijas zāģētāju, sacensības notiks vairākās Latvijas pilsētās – Liepājā, Valmierā, Daugavpilī, Rēzeknē, Rīgā un Jelgavā. Pēc sacensībām visās pilsētās tiks apkopoti rezultāti un kļūs zināms "Latvijas labākais zāģētājs 2015" titula ieguvējs, kurš dāvanā saņems ECHO CS-501 SX motorzāģi 600 eiro vērtībā.

Sacensības norisināsies tirdzniecības un servisa centru tīkla STOKKER rīkotās brīvdabas darbnīcas ietvaros. No plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00 ikviens varēs uz vietas izmēģināt darbu ar dažādiem instrumentiem un tehniku, kā arī saņemt profesionālas konsultācijas un ieteikumus.

Pasākumos varēs izmēģināt elektriskos rokas instrumentus, metināšanas iekārtas, motorzāģus, uzkopšanas tehniku un vēl daudz ko citu, lai atrastu sev piemērotāko. Apmeklētāji aicināti ņemt līdzi arī savus materiālus, lai pārbaudītu izvēlētā instrumenta spēju tos apstrādāt. Visas dienas garumā tiks piemērota 30% atlaide visam sortimentam, kā arī būs pieejami īpaši izdevīgi piedāvājumi noteiktu preču iegādei.

Darbnīcās tiks pārstāvēti tādi zīmoli kā METABO (elektriskie rokas instrumenti), LINCOLN ELECTRIC (metināšanas iekārtas un dažādi piederumi), ROTHENBERGER (instrumenti inženiertehniskajiem tīkliem), PFERD (abrazīvi un griezējdiski), CUB CADET (dārza tehnika), ECHO (motorzāģi), INGERSOLL RAND (pneimatiskie rokas instrumenti), MASCOT (darba apģērbs un apavi), KÄRCHER (uzkopšanas tehnika), 3M (darba aizsardzības risinājumi), CEDIMA (dimanta diski un griezēja iekārtas) u.c.

STOKKER ir tirdzniecības un servisa centru tīkls, kas strādā visās Baltijas valstīs. Šobrīd Latvijā tirdzniecības un servisa centri atrodas šādās pilsētās: Rīgā, Jelgavā, Valmierā, Jēkabpilī, Daugavpilī, Rēzeknē, Liepājā, Ventspilī un Saldū (tikai smagās tehnikas serviss). Sniedzot profesionālas konsultācijas uzņēmumiem un amata meistariem, tiek nodrošināta individuāla apkalpošana un plašs kvalitatīvu instrumentu, aprīkojuma, darba apģērbu, smērvielu, u.c. produktu klāsts.