„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.9 °C
apmācies

Daugavpilī notiks Latvijas Psiholoģijas dienas

Trešo gadu pēc kārtas oktobrī norisinās Latvijas Psiholoģijas dienas, kas notiks no 9. līdz 17.oktobrim vairākās Latvijas pilsētās, tajā skaitā arī Daugavpilī.

Psiholoģijas dienu ietvaros Daugavpilī norisināsies vairāki pasākumi.9.oktobrī no 15.00 – 16.30 Dzelzceļu ielā 4 208 auditorijā notiks psiholoģes Aļonas Korņiševas lekcija „Jaunā laika psiholoģija: rezultātu sniegšanas tehnoloģijas”. Savukārt 18.30 turpat divas psiholoģes pastāstīs par bērnu un pusaudžu vecumposmu īpatnībām. Notiks Nataļjas Zekovas lekcija "Kādi ir mūsu bērni? Audzināšanas tendences un sociāli emocionālās attīstības īpatnības” un Jeļena Sļesareva pastāstīs par pusaudžu profesionālās identitātes veidošanos lekcijā "Pusaudžu profesionālās identitātes veidošana = veiksmīgas karjeras pamats." 13.oktobrī no 15.45 – 17.20 Daugavpils universitātē Parādes ielā 1 notiks psiholoģijas doktora Valērija Dombrovska lekcija „Psiholoģija personības izaugsmei”.

 Visi pasākumi ir bez maksas.

Latvijas Psiholoģijas dienu mērķis ir sekmēt atvērtu, radošu vidi profesionālai diskusijai, kā arī informēt plašāku sabiedrību par psihologu darbu.

Psiholoģijas dienu pasākumi notiks Rīgā, Valmierā, Daugavpilī, Siguldā, Ogrē, Limbažos, Jūrmalā,  un citviet Latvijā. 

Pilnīga informācija par Latvijas Psiholoģijas dienām pieejama  interneta vietnē: http://www.psihologijasdienas.lv/

https://www.facebook.com/psihologijasdienas