„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.3 °C
apmācies

Aicina jauniešus piedalīties fotokonkursā „Tev mūžam dzīvot, Latvija!”

Ja esi jaunietis vecumā no 15 līdz 20 gadiem, nenokavē iespēju un piedalies Saeimas rīkotajā fotokonkursā „Tev mūžam dzīvot, Latvija!”, kura uzvarētāji gūs iespēju apmeklēt Gaisa spēku aviācijas bāzi Lielvārdē. Fotokonkursu organizē Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija sadarbībā ar Rekrutēšanas un jaunsardzes centru.

 Konkursam var pieteikt fotogrāfijas, kurās attēlota mūsu valsts svētku svinēšana, Latvijas daba vai pilsētvide, kā arī lietas, kas simbolizē nacionālo pašapziņu un lepnumu.

 Katrs konkursa dalībnieks var iesniegt ne vairāk kā trīs fotogrāfijas. Darbam jānorāda arī nosaukums. Ja autors vēlas, var pievienot arī idejas aprakstu, kas nepārsniedz 300 rakstu zīmes.

 Desmit labākie konkursam pieteiktie darbi tiks izstādīti Saeimas namā, atzīmējot Lāčplēša dienu. Konkursā uzvarējušo autoru fotogrāfijas publicēs arī Saeimas mājaslapā, kā arī Rekrutēšanas un jaunsardzes centra tīmekļa vietnē.

 Līdz ar Gaisa spēku aviācijas bāzes apmeklējumu konkursa uzvarētāji dosies ekskursijā pa parlamentu, kā arī varēs viesoties Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā.

 Darbi līdz 5.novembrim jāiesūta uz e-pastu konkurss@saeima.lv, norādot autora vārdu, uzvārdu, vecumu, mācību iestādi un kontaktinformāciju (e-pasts, tālruņa numurs). Tāpat darbus datu nesējā iespējams iesniegt arī klātienē Saeimas Apmeklētāju un informācijas centrā Jēkaba ielā 16 vai pa pastu (adrese – Jēkaba iela 6, Rīgā, LV-1811).

 Konkursa nolikums publicēts Saeimas mājaslapā.

 Rezultāti tiks paziņoti 9.novembrī Saeimas mājaslapā, kā arī Rekrutēšanas un jaunsardzes centra tīmekļa vietnē.