„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.2 °C
apmācies

Svētku izstrādājumi izstaro sirds siltumu

Jau daudzus gadus Sociālo lietu pārvaldei ir tradīcija pirms Ziemassvētkiem un Jaunā gada rīkot labdarības izstādi – gadatirgu. Visus izstrādājumus, kas tajā apskatāmi un nopērkami, ir izgatavojušas Dienas aprūpes centra personām ar garīga rakstura traucējumiem apmeklētāju prasmīgās rokas.

Jau otro gadu izstādi nolemts rīkot nevis pilsētas domes foajē, kur tā varēja darboties tikai dažas dienas, bet centra ēkā, Arhitektu ielā 21. Tā ir ērtāk gan pašiem klientiem, gan Ķīmiķu mikrorajona iedzīvotājiem, paskaidroja iestādes vadītāja Nonna Jakubovska. Tāpēc tagad viņiem nav jālauza galva, kur nopirkt Ziemassvētku un Jaungada dāvanas saviem tuviniekiem – tās plašā izvēlē atrodas turpat blakus. Visus izstādes izstrādājumus var iegādāties par ziedojumiem, turklāt šādi darinājumi nekur citur nav atrodami. Šeit ir visdažādākie svētku suvenīri ar Pērtiķa gada simboliku un daudzas citas noderīgas lietas.

Visu rakstu lasiet 18. decembra numurā.