„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.4 °C
neliels lietus

Atrasties laukumā ir vieglāk

Otro gadu futbola akadēmijas BFC „Daugava” sistēmā par treneri strādā Jurijs Sokolovs. Vienlaikus viņš ir arī BFC „Daugavpils” pamatsastāva spēlētājs, vairākkārt ir bijis komandas kapteinis virslīgas spēlēs. J. Sokolovs sarunā ar „Latgales Laiku” stāsta par trenera darbu, jauno futbolistu audzināšanu un vērtē aizvadīto sezonu.

"Uzskatu, ka mans uzdevums trenera amatā ir jaunos futbolistus sagatavot tā, lai viņi spētu konkurēt savā vecumā un virslīgas komandā. Potenciāla ziņā mūsu akadēmijas puišiem ir lieliskas izredzes spēlēt ne tikai Latvijā, bet arī spēcīgākā čempionātā.

Taču es puišiem parasti saku, ka ar dabas dotu talantu vien rezultātus nesasniegt, pastāvīgi sevi jāpilnveido, jo tikai tā var sasniegt augstu līmeni.

Pirmām kārtām, ar pilnu atdevi jāstrādā treniņos un jāspēlē laukumā, jāanalizē savas kļūdas, momentus, kad saka priekšā treneri, un tas dos rezultātu," saka treneris.

Visu rakstu lasiet  23. decembra numurā.