„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+3.4 °C
apmācies

Daugavpils novada un DBT svarbumbas sportistiem pulvera pietiek

Daugavpils novada un profesionālās izglītības kompetenču centra „Daugavpils būvniecības tehnikums” (DBT) svarbumbas komanda pirmo reizi Latvijas čempionāta kopvērtējumā ir izcīnījusi 2 zelta medaļas jauniešu un junioru grupā.

Turklāt stafetē, kas bija čempionāta „saldais ēdiens” un kur startēja četri cilvēki ar 24 kg smagām svaru bumbām, jaunieši ir 1. vietā, bet juniori ierindojās 2. vietā.  

Iepriekš Daugavpils novada un DBT komandas pārstāvis Jānis Rižijs Latvijas junioru izlasei palīdzēja izcīnīt 3. vietu pasaules čempionātā Dublinā un 2. vietu Eiropas čempionātā, bet Edgars Pavlovskis -- pieaugušo komandai ierindoties 3. vietā Eiropas čempionātā.

Komanda veiksmīgi noslēgusi arī Latvijas kausa izcīņas sacensības sešos posmos. Junioru komanda ir uzvarējusi visos posmos, jaunieši -- 4 posmos, tāpat viņiem ir arī sudraba un bronzas godalga, savukārt pieaugušo komandai ir 2 sudraba un 4 bronzas medaļas. Kopvērtējumā jauniešu un junioru komandām pasniegts lielais uzvarētāju kauss un zelta medaļas, bet pieaugušajiem -- mazais kauss un bronzas godalgas.

Visu rakstu lasiet 8. janvāra numurā.