„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+5.9 °C
daži mākoņi

Iepazīta Latvija un vērtīgas balvas konkursā “Šodien laukos”

Lai vairotu skolēnu izpratni par dzīvi, darbu un dabu mūsu valsts lauku teritorijās, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC) izsludina konkursu skolu jauniešiem “Šodien laukos”.

 Konkursa ietvaros, kas ilgs deviņus mēnešus, skolēni aicināti izzināt lauku, ūdeņu un mežu vidi, iepazīties ar laukos strādājošiem cilvēkiem, uzzināt vairāk par profesijām, kas noderīgas lauku darbos, kā arī izstrādāt interesantus maršrutus piedzīvojumiem dabā, fotografēt, filmēt, zīmēt un citādi radoši izpausties.

 Baiba Bērziņa, LLKC Lauku attīstības nodaļas projektu vadītāja:Konkurss norisināsies sociālajos tīklos www.draugiem.lv/sodienlaukos un www.facebook.com/sodienlaukos, kur katru mēnesi tiks publicēta informācija par mēneša tēmu un izsludināts ikmēneša konkurss. Piedaloties ikmēneša konkursos, skolēni ne tikai iegūs jaunas zināšanas, bet arī krās punktus, lai cīnītos par lieliskām balvām – 5 planšetdatoriem un klases ekskursiju 1000 eiro vērtībā.”

 Konkursā var piedalīties 12 līdz 16 gadus veci jaunieši, kuri mācās 6.- 9. klasē, kā individuāli, tā kopā ar klasi vai interešu izglītības kolektīvu.

 Plašāka informācija par konkursu mājaslapā http://laukutikls.lv/nozares/uznemejdarbiba/raksti/konkurss-sodien-laukos un konkursa sociālo tīklu lapās.

 Papildus jautājumus var uzdot, rakstot uz e-pastu sodienlaukos@llkc.lv.