„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+3.4 °C
apmācies

Daugavpils sporta pārvaldē sveica jauno paukotāju Nelliju Mihejevu

19. februārī Daugavpils sporta pārvaldē sveica jauno paukotāju Nelliju Mihejevu, kas guvusi labus panākumus starptautiskās sacensībās. Sportistei pateicās par augstajiem rezultātiem, bet treneri pastāstīja nākotnes plānus.

Nellija Mihejeva janvārī un februārī piedalījās Eiropas atklātā kausa izcīņas posmos un divreiz iekļuva finālā. Diemžēl, abas reizes daugavpiliete piekāpās pretiniecēm, taču sudraba medaļa starptautiskās sacensībās ir liels sasniegums.

Starptautiskā paukošanas federācija (FIE) pirmo reizi rīkoja Eiropas kausa izcīņas sacensības U14 grupā kā pārejas posmu sportistiem, kuri tuvojas kadetu vecumam. FIE iecere izrādījās veiksmīga, rada atsaucību un ieguva popularitāti. Tā kā tas ir atklāts turnīrs, Eiropas kausa izcīņas posmos piedalījās arī citu kontinentu sportisti.

Nellija izcīnīja otro vietu Tallinā un Helsinkos. Posmu Francijā viņa izlaida, bet notiks vēl trīs posmi – Bukarestē, Sofijā un Kauņā. Iespēja piedalīties visos trijos posmos tika apspriesta tikšanās laikā Sporta pārvaldē. Problēmas neradīja Kauņas posms, kurā Nellija piedalīsies. Par Sofiju un Bukaresti nekas nav skaidrs, tomēr treneri solījuši izdarīt visu iespējamo, lai Nellija varētu pierādīt savu pārsvaru vairākkārt.

Visu rakstu lasiet 26. februāra numurā.