„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.2 °C
apmācies

Atbalsta Latvijas simtgades pieminekļa konkursa laureātu prēmēšanu

Daugavpils novada pašvaldība daļēji finansēs Daugavpils Latvijas simtgades pieminekļa metu konkursa laureātu balvas, nolēma Finanšu komiteja. Biedrība „Latvijai - 100” no budžeta neparedzētiem gadījumiem saņems 1000 eiro. Pašvaldības izpilddirektore Vanda Kezika „Latgales Laikam” pastāstīja, ka konkursa balvas finansēs arī Daugavpils pilsētas dome, piešķirot 2500 eiro. Savukārt biedrība „Latvijai - 100” pieminekļa izveidošanā un uzstādīšanā ieguldīs saziedoto naudu.

„Daugavpils novada dome Latvijas simtgades pieminekļa komisijā iesaistījās pēc biedrības „Latvijai - 100” aicinājuma. Pie pieminekļa „Vienoti Latvijai”, kas atrodas Rēzeknē, pasākumos sabrauc un noliek ziedus iedzīvotāji un pašvaldības no visas Latgales. Mēs uzskatām, ka arī Latvijas simtgades piemineklis būs nozīmīgs ne tikai Daugavpils pilsētai, bet visam reģionam,” teica V. Kezika. 

Visu rakstu lasiet 22. marta numurā.