„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
daļēji mākoņains

Stipras ģimenes dejoja kāzu jubilejas ballē

Divdesmit, trīsdesmit, četrdesmit, piecdesmit un piecdesmit deviņi gadi laulībā – šādi kopdzīves jubilāri 6. maijā satikās Daugavpils novada ģimeņu svētkos „Savij ap mani gadus”.

Mirdza un Roberts Mihņonoki no Skrudalienas jau 59 gadus kopīgi piedzīvo priekus un bēdas. Viņiem ir 4 bērni un 7 mazbērni. Kad Mirdza ierunājas par slimībām, Roberts viņu uzreiz pārtrauc ar vārdiem: „Tu man esi pati labākā.” Abi kopj nelielu saimniecību, kurā ir zirgs, vistas un dārzs. Vaicāta, vai vīrs dāvina ziedus, Mirdza saka: „Kam man puķes, ja pati esmu kā puķe.”

Kāzu jubilāri klausījās koncertu, kurā piedalījās sabiedriskā centra „Laucesa” vokālais ansamblis „Prieks”, Daugavpils novada kultūras centra vokālā studija „Stage on” un Daugavpils sporta deju klubs „Sikspārnis”, skatījās Daugavpils salona „Diadēma” kāzu kleitu parādi un dejoja Ilonas Kirukas un Enriko Galicka spēlētajā ballē.

Visu rakstu lasiet 13. maija numurā.