„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.6 °C
apmācies

Ķīnas dzelzceļnieki interesējas par LRR

10. aprīlī Daugavpils vadība tikās ar Ķīnas dzelzceļa korporācijas „China Railway Eryuan Engineering Group CO.LTD» (CREEG) pārstāvjiem. Viesi no Ķīnas apmeklēja Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcu, izskatot potenciālās investīciju iespējas ražošanas paplašināšanā un modernizācijā.

Uzņēmums CREEG ir viens no dzelzceļu, tiltu būvniecības līderiem, kā arī būvē autoceļus, darbojas  mājokļu un komunālās saimniecības jomā. Tam ir 15 biroji visā pasaulē. Kopš  dibināšanas CREEG uzbūvējis vairāk nekā 60 tūkstošus kilometru dzelzceļu un 2000 km augstas kvalitātes ceļu.

CREEG darbības pamatvirzieni ir izpēte un projektēšana, celtniecība un ražošana, zinātniski pētnieciskais darbs un konsultācijas, aktīvu pārvaldīšana, finansēšana un kreditēšana transporta infrastruktūras jomā, kā arī starptautiskā tirdzniecība. Uzņēmums dibināts 2007. gadā.