„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
neliels lietus

Sarunas uz soliņa atgriežas: aprīlī notiks Tūrisma LAVKA!

Daugavpils tūrisma sezonas atklāšanas ietvaros 21. aprīlī plkst. 18.00 atgriezīsies arī ilgi gaidītās sarunas uz soliņa, un šoreiz jūs gaida Tūrisma LAVKA.

Mūsu viesi:

  • Reinis Spaile - pasākuma Ezera Skaņas organizators (Ezera Skaņas - koncerts, kas sākas pirms saullēkta – 5:00, uz skatuves, kas peld ezera vidū);
  • Aigars Runģis - „Valmiermuižas alus” darītavas saimnieks;
  • Aivars Zvirbulis – Eko-ciemata “Amatciems” ideju autors

Šoreiz LAVKA pārceļas jaunās telpās -  Mazajā pulvera pagrabā (Nikolaja iela 15, Daugavpils cietoksnis) – bet radošā gaisotne, iedvesmojoši viesi un GARDUMI paliek nemainīgi LAVKAS elementi!

Turpinot tradīciju, mūsu sarunu soliņš būs jaunā krāsā – piparmētru! Aicinām mūsu pasākuma viesus apģērbties siltāk un paķert līdzi pozitīvu noskaņojumu! Pasākuma ilgums – 2 stundas. Ieeja brīva!

LAVKA – sarunu cikls uz soliņa, kas ir veltīts dažādām tēmām, par kurām neformālā gaisotnē aicinātie viesi dalās savā pieredzē.