„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+2.2 °C
daži mākoņi

„Harmonija” demonstrēja brīnumus

Sergejs Kuzņecovs

Daugavpils klubs „Harmonija” apkopoja sezonas rezultātus, rīkojot tradicionālās mākslas un estētiskās vingrošanas sacensības „Pavasara brīnumi 2017”. Turnīrā piedalījās jaunās sportistes no Daugavpils, Rīgas, Vitebskas, Grodņas, Kaļiņingradas un Pioņerskas.

Savā vecuma grupā uzvarēja Ksenija Vasiļjeva (2010. dz. g., vingrojums bez rīka), Diāna Jevsejeva (2007. dz. g.), Alise Harune (2006. dz. g., abām vingrojums bez rīka un ar rīku pēc izvēles), Margarita Millere (2005. dz. g.), Karīna Koņuševska (pre-juniores, abām divi vingrojumi ar rīku pēc izvēles). Vingrojumos bez rīka iesācējām (2011./2012. dz. g.) otro vietu izcīnīja Jeļena Šušunova. Dana Maļina – trešajā vietā 2010. g. dz. meiteņu grupā. Savukārt 2009. g. dz. meiteņu konkurencē Arina Trutjko bija otrā, bet Valērija Isajeva – trešā. Divi vingrojumu bez rīka un ar rīku pēc izvēles ieskaitē trešo vietu izcīnīja Alīna Kozlovska (2008. dz. g.), Juliāna Pozdņakova (2007. dz. g.), Anna Vavilova (2006. dz. g.). Janai Marhelei (2006. dz. g.) – sudrabs.

Kategorijā „Estētiskā vingrošana” dalībnieces sacentās četrās vecuma grupās. Šajā disciplīnā vingrotājas uzstājas grupās. Vismazāko dalībnieču (līdz 6 gadiem) konkurencē otro un trešo vietu ieguva kluba „Harmonija” audzēknes – attiecīgi komanda „SMURFETTES” un „Bitītes”. U8 grupā „Harmonijas” meitenes bija otrās. Komanda „Fiksīši” („Harmonija”, Daugavpils) izcīnīja trešo vietu U10 grupā.

U12 kategorijā Daugavpils meitenes bija otrās un trešās – komanda „Diamants” un „Karamele”.