„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Ar motociklu pret alni

pexels.com

29. maija naktī Krāslavas novadā, Piedrujas pagastā, 1974. gadā dzimis vīrietis ar motociklu Suzuki uzbrauca alnim, kurs pēkšņi izskrēja uz ceļa. Vīrietis guvis dažādas traumas un tika nogādāts slimnīcā, savukārt alnis no negadījuma vietas iemuka mežā.

Šajā pat dienā ap pl. 8.30 Rēzeknes novadā, Ozolaines pagastā 1986. gadā dzimis vīrietis netika galā ar savas automašīnas BMW vadību, ka rezultātā iebrauca pretējā braukšanas joslā un izraisīja sadursmi ar automašīnu Audi, ko vadīja 1980. gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta Audi vadītājs, kurš tika nogādāts medicīnas iestādē. Savukārt ap pusdienlaiku Ilūkstes novadā, Šēderes pagastā 1931. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu Suzuki uzsāka apdzīšanas manevru, neizpildot ceļa zīmes „Dodiet ceļu” prasības, ka rezultātā izraisīja sadursmi ar automašīnu Scania, kuru vadīja 1961. gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta pats Suzuki vadītājs, kurš tika nogādāts slimnīcā. 

30. maijā pl. 14.00 Dagdas novadā, Andrupenes pagastā, 1953. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu Renault, atrazdamies pie stūres dzērumā, kā rezultātā automašīna nobrauca no ceļa un apgāzās. Vadītāja izelpā konstatētas 2.5 promiles alkohola. Negadījumā cieta pasažiere – 1959. gadā dzimusi sieviete, kura ar dažādam traumām tika nogādāta medicīnas iestādē. 

Šajā pat dienā ceļu satiksmes negadījums notika Daugavpilī, Smilšu un Andreja Pumpura ielas krustojumā, kur 1978. gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu Mazda, neizpildīja ceļa zīmes “Dodiet ceļu” prasības un nepalaida pa galveno ceļu braucošos transportlīdzekļus, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar automašīnu Nissan un Lexus. Negadījumā cieta Mazda vadītāja, kura pēc palīdzības vērsās medicīnas iestādē.