„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.4 °C
apmācies

Krāslavas kartingisti izcīna bronzas godalgas

Foto: Juris Roga

Krāslavas kartinga komanda, kas darbojas Rīgas Valsts tehnikuma Krāslavas teritoriālās struktūrvienības paspārnē, izcīnīja bronzas godalgas LMT Autosporta Akadēmijas „ProKart” kartinga kausa izcīņā.

Komandas vadītājs Jānis Kuklis pastāstīja, ka sasniegums ir ļoti labs, jo pilots Sandris Lavniks startēja no pēdējās 28. pozīcijas, turklāt viņam bija jāsacenšas ar vadošiem Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Baltkrievijas un citu Latvijas novadu kartingistiem.  

Krāslavas kartinga komandai šovasar vēl jāpiedalās  minētā kausa izcīņas  4 posmos, un tuvākās sacensības notiks jau 10. jūnijā Madonā.

Kā teica J. Kuklis, piloti uzlabo dzinēju un cītīgi trenējas, lai brauktu vēl ātrāk un noturētos līderu grupā.

Jāpiebilst, ka šogad Krāslavas komandā ir apvienojušies S. Lavniks, J. Kuklis, mehāniķis Oļgerts Dubra, kā arī Aleksandrs Adrians Kovaļovs, kurš atbild par mārketingu, un atbildīgais par loģistiku Edvīns Luhmanovs.