„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.1 °C
apmācies

Daugavpilī skanēs sirsnīgi PALDIES!

pexels.com

Nedēļas nogalē – 9. un 10. jūnijā – Daugavpilī, Dubrovinas parkā norisināsies sociālā akcija „Pasaki PALDIES!” – tās mērķis ir atgādināt sabiedrībai, cik svarīga ir saskarsme, smaidi un labi vārdi. Akciju jau trešo gadu rīko biedrība „LAIMES KALVE”. Daugavpilī šī akcija notiks pirmo reizi.

Daugavpilī šajā nedēļa notiek Daugavpils svētki. Sociālās akcijas „Pasaki PALDIES!” organizatori aicina Daugavpils pilsētas iedzīvotājus un svētku viesus apmeklēt Dubrovinas parku, sameklēt akcijas balto telti ar dzeltenajiem smaidiņiem. Tajā varēs nofotografēties ar savu „paldies!” un iegūt arī nelielas dāvanas. Bērni ne tikai varēs nofotografēties, bet saņems arī košas uzlīmītes ar smaidiņu. Akcijas teltī uz kopēju fotografēšanos ir aicināti svētku dalībnieki, sadraudzības pilsētu viesi – gan folkloras kopas un muzikanti, gan dejotāji un dziedātāji, gan viņu atbalstītāji un skatītāji.  

Akcijas telts trešo gadu ceļos pa dažādām Latvijas pilsētām, priecējot iedzīvotājus ar unikālo iespēju nofotografēties ar savu „paldies!” uz akcijas simbola – dzeltenā smaidiņa fona.

Biedrības „LAIMES KALVE” struktūrvienība interešu izglītības iestāde “Laimes kalve” mācību gada laikā vada nodarbības un semināru ciklus dažādām auditorijām – bērniem, pedagogiem un vecākiem, sociālā, nodarbinātības dienesta darbiniekiem un klientiem, darba kolektīviem un interešu grupām. Pieaugušajiem semināri ir par stresa pārvarēšanu, konfliktiem kolektīvā. Sociālo un nodarbinātības dienestu klientiem piedāvā seminārus par to, kā uzlabot un risināt savu situāciju, nepadoties dzīves grūtībām. Lekciju laikā darbā iesaista arī klausītājus, tie strādā līdzi, piedalās sarunās.

Komentāri

08.06.2017 21:43
Sniedze
Urrā!!! Es ar draugiem iešu fočēties!