„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+9.8 °C
apmācies

„Lokomotīve” bez līdera izkrīt no trijnieka

Sergejs Kuzņecovs

Krosnā 6. jūnijā notika Polijas junioru komandu spīdveja čempionāta kārta. „Lokomotīve” startēja bez kluba spēcīgākā juniora Jevgeņija Kostigova, un tas ietekmēja sacensību iznākumu.

Šoreiz ar 20 punktiem „Lokomotīve” bija ceturtā. Sacīkšu uzvarētājs, Ržešuvas klubs „Staļ”, izcīnīja 24 punktus, savukārt dalītajā 2.—3. vietā ar 23 punktiem ir „Ūnija” (Tarnuva) un Ribņikas ROW.

Rezultatīvākais bija Dāvis Kurmis – 10 (2, 3, 3, 2), Artjoms Trofimovs – 9+1 (2*, 3, 3, 1), Oļegs Mihailovs – 1 (0, 1, i, --).

Tomēr, neskatoties uz to, „Lokomotīve” ar 25,5 punktiem saglabā līderpozīciju A grupā. Otrajā vietā  „Ūnija” (Tarnuva) – 22, trešajā pozīcijā – „Staļ” (Ržešuva). Kopumā A grupā startē septiņas komandas. Daugavpiliešiem vēl jāaizvada divas kārtas – 14. un 30. jūnijā.

B un C grupā startē astoņas komandas. B grupā pirmajā vietā ir „Get Well” (Toruņa) – 24,5 punkti, C grupā – „Ūnija” (Lešna) – 17 punkti.