„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Daugavpils novadā meklē prasmīgākos saimniekus

pexels.com

Daugavpils novadā izsludināta pieteikšanās konkursam “Saimnieks 2017”, ko rīko Daugavpils novada dome kopā ar SIA „LLKC” Daugavpils biroju, lai noteiktu labāko ieguldījumu novada lauku attīstībā un lauksaimniecībā.

Konkursā izsludinātas vairākas nominācijas - Gada lauku saimniecība, Bioloģiskā lauku saimniecība, Gada uzņēmums mājražošanā, Ģimene lauku sētā, Jaunais veiksmīgais zemnieks un Gada LEADER projekts vietējā rīcības grupā.

Konkursa dalībnieku ar viņa piekrišanu var izvirzīt LLKC, pašvaldība vai nevalstiskās organizācijas. Konkursa dalībnieki jāpiesaka līdz 30.jūnijam, iesniedzot pieteikumus Daugavpils novada domē. Komisija konkursantus izvērtēs līdz 28.jūlijam. Konkursa laureāti tiks apbalvoti rudenī ar Gada balvu “Saimnieks” un Daugavpils novada atzinības rakstu, savukārt 2. un 3.vietas ieguvējiem tiks piešķirtas veicināšanas balvas un pateicības raksti. Ar konkursa nolikumu var iepazīties pašvaldībā.