„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.8 °C
apmācies

Daugavpils lidosta atkal palikusi bez direktora

Šonedēļ Daugavpils lidostas vadītāja vieta atkal kļuvusi brīva. Līga Līce, kura bija šajā amatā kopš pagājušā gada septembra, pameta lidostas direktores amatu pēc pašas vēlēšanās. To viņa paziņoja avīzei „Latgales Laiks”.

Tādējādi visā SIA „Daugavpils lidosta” pastāvēšanas laikā vadītāja postenī pabijuši jau pieci cilvēki. Pašlaik lidostas vadītāja amata pienākumu izpildītājs ir uzņēmuma valdes loceklis Nikolajs Jefimovs, kurš strādā par juristu Daugavpils domes Kapitālsabiedrību pārraudzības nodaļā.

„Pagaidām mēs nesteigsimies ar jauna konkursa izsludināšanu uz šo amatu,” teica N. Jefimovs, „mums jāuzzina domes jaunā sasaukuma viedoklis. Visdrīzāk, skaidrība šajā jautājumā tiks ieviesta jūnija beigās vai jūlija sākumā – atkarībā no tā, vai šis jautājums tiks apspriests uzreiz, pirmajā domes sēdē.”

Uzziņai

SIA „Daugavpils lidosta” direktoru saraksts no 2006. līdz 2017. gadam°

Viktors Puzāns – no 2006. gada līdz 2013. gada oktobrim

Jānis Kudiņš – no 2013. gada oktobra līdz 2016. gada februārim

p. i. Ingrīda Gradkovska – no 2016. gada februāra līdz maijam

p. i. Svetlana Krapivina – no 2016. gada maija līdz septembrim

Līga Līce – no 2016. gada septembra līdz 2017. gada jūnijam

p. i. Nikolajs Jefimovs – no 2017. gada jūnija

 Visu rakstu lasiet 16. jūnija numurā.